Initiatieles

Zin om het bevrijdende gevoel te leren kennen van met je handen in de klei te zitten? Terug te keren naar de essentie, je hoofd leeg te maken en helemaal op te gaan in je klompje aarde?
Maar weet je niet goed wat te verwachten en wil je graag eerst even kennismaken?

Dan is een initiatieles ideaal.

Klei door je handen laten gaan aan de draaischijf is erg rustgevend en verslavend.  Het brengt je terug tot je essentie en is soms wel eens confronterend.  Maar bovenal brengt klei verbinding.  Ik laat je dit graag eens voelen...

Voor Wie:
Zowel voor mensen die nog nooit met klei in contact kwamen als voor iemand die al wat kennis en ervaring heeft in andere technieken maar graag de stap wil zetten naar de draaischijf. (Vanaf 16 jaar)

draaien pottenbakken samen aan de schijf

Wat
Ik geef je een korte inleiding in het atelier, de materialen en het proces.  Daarna gaan we aan de slag aan de draaischijf.  Door een korte demonstratie van elke stap, wordt het proces visueel en kan je zelf starten met je eigen bol klei.  Ik begeleid je stap voor stap en help je in elke stap.

Deze les is vooral een kennismaking met het materiaal en het proces.  Van je creaties wordt niets bijgehouden, alle klei wordt gerecycleerd.

Waar
In het atelier te Tienen, Leuvenselaan 259 bus 1.
Op wandelafstand van het station en goed bereikbaar met de fiets of de auto. Parkeerplaatsen zijn voldoende in de straat.  Gelieve niet op of voor de oprit te parkeren.

Wanneer
Een sessie van drie uur in het atelier.
Er zijn verschillende momenten mogelijk.  Je vindt ze hieronder in de cursusagenda. Je kan desgewenst meteen boeken.

Kostprijs
Totale kostprijs: 55€ (incl. BTW)
Je hoeft buiten een schort en een handdoek niets mee te brengen. Ik voorzie al het materiaal evenals koffie, thee, water en een versnapering.

Betalingen:
Je kan je deelname aan een initiatie, workshop en/of cursus enkel via deze website reserveren.  Betaling van het volledige bedrag gebeurt dus onmiddellijk.

Annulatie:
In geval de cursus niet kan doorgaan wegens te weinig inschrijvingen of overmacht, krijg je het lesgeld volledig teruggestort.
Terugbetalingen van het lesgeld bij annulatie door de cursist worden enkel uitgevoerd indien je zelf een plaatsvervanger kan vinden of er mensen op de wachtlijst je plaats kunnen innemen voor de aanvang van de cursus.  In dit geval wordt er een annuleringskost van 25€ aangerekend om de administratiekost te dekken.

september 2024
november 2024
december 2024
No event found!
Scroll naar boven