Workshops

Even iets nieuws proberen?  Je even onderdompelen in een creatieproces.  Het kan intens zijn maar ook erg ontspannend, want klei en keramiek is ontspannen, onthaasten en ont-moeten.  Bij Atelier Grus worden verschillende workshops georganiseerd om je te verdiepen in een extra techniek of je kennis uit te breiden.
Soms nodig ik hiervoor een expert uit om als gastdocent kennis te delen.

Alle workshops gaan door in het atelier te Tienen, Leuvenselaan 259 bus 1.
Op wandelafstand van het station en goed bereikbaar met de fiets of de auto. Parkeerplaatsen zijn voldoende in de straat.  Gelieve niet op of voor de oprit te parkeren.

2-DAAGSE WORKSHOP GLAZUURINITIATIE

Door Sofie Goethals (SOGO keramiek).
Twee dagen in het atelier, theorie (presentatie) en praktijk (glazuurtesten maken) worden afgewisseld.

Op 7 mei 2023 en 14 mei 2023. Telkens van 10u tot 16u.

Totale kostprijs voor de workshop inclusief alle grondstoffen en materialen, alsook het bakken van de stalen: 230€

Meer informatie

 

Sofie Goethals
voorbeeldKerven

WORKSHOP KERVEN

Gedurende drie uur ga je aan de slag met het decoreren van klaargemaakte stukken. Ik draai voor jou de bekers op de draaischijf en zorg dat ze in de juiste hardheid zijn om te bewerken.

Op zondag van 14u tot 17u.

Totale kostprijs voor de workshop inclusief al het materiaal evenals koffie, thee, water en een versnapering: 85€ (incl. BTW). Per persoon zijn 2 stuks inbegrepen in de workshop.  Indien je graag meerdere stuks hebt, kan je deze reserveren tijdens het inschrijven.

Meer informatie

 

Betalingen:
Je kan je deelname aan een initiatie, workshop en/of cursus enkel via deze website reserveren.  Betaling van het volledige bedrag gebeurt dus onmiddellijk.

Annulatie:
In geval de cursus niet kan doorgaan wegens te weinig inschrijvingen of overmacht, krijg je het lesgeld volledig teruggestort.
Terugbetalingen van het lesgeld bij annulatie door de cursist worden enkel uitgevoerd indien je zelf een plaatsvervanger kan vinden of er mensen op de wachtlijst je plaats kunnen innemen voor de aanvang van de cursus.  In dit geval wordt er een annuleringskost van 25€ aangerekend om de administratiekost te dekken.

oktober 2024
november 2024
No event found!
Scroll naar boven