Workshop - Kerven

Even iets nieuws proberen?  Je even onderdompelen in een creatieproces.  Het kan intens zijn maar ook erg ontspannend, want klei en keramiek is ontspannen, onthaasten en ont-moeten.  De repetitieve handeling die nodig is om een tekening in een object te krijgen, werkt zelfs meditatief.

Gedurende drie uur ga je aan de slag met het decoreren van klaargemaakte stukken. Ik draai voor jou de bekers op de draaischijf en zorg dat ze in de juiste hardheid zijn om te bewerken.

Aan de hand van enkele voorbeelden krijg je inzicht in het ganse proces, door een korte demonstratie zie je hoe je succesvol een patroon op je item zet. De techniek die hiervoor nodig is leer ik je met plezier aan.

Je start met een ontwerp en een kleine oefening om de handeling wat onder de knie te krijgen.  Daarna ga je aan de slag met je eigen stukken.  Je kiest zelf een kleurtje of gaat voor de kleur van de klei.  Telkens onder professionele begeleiding.

Per persoon zijn 2 stuks inbegrepen in de workshop.  Indien je graag meerdere stuks hebt, kan je deze reserveren tijdens het inschrijven.

Voor Wie:
Deze workshop is open voor iedereen, met of zonder klei-ervaring.  Het is ideaal dat je beide handen functioneel kan gebruiken.  Het is haalbaar om vanuit de rolstoel deel te nemen.

Grus-209
Grus-202

Wat
Een workshop van 3u waar je zelf je creativiteit mag loslaten op de klei. Enkele weken later mag je je afgewerkte stukken ophalen.
Er zijn verschillende momenten mogelijk.  Je vindt ze hieronder in de cursusagenda. Je kan desgewenst meteen boeken.

Waar
In het atelier te Tienen, Leuvenselaan 259 bus 1.
Op wandelafstand van het station en goed bereikbaar met de fiets of de auto. Parkeerplaatsen zijn voldoende in de straat.  Gelieve niet op of voor de oprit te parkeren.

voorbeeldKerven

Wanneer
Een workshop van drie uur in het atelier. Je afgewerkte stukken kan je enkele weken later ophalen in het atelier (ik geef je een seintje wanneer het klaar is).
Er zijn verschillende momenten mogelijk.  Je vindt ze hieronder in de cursusagenda. Je kan desgewenst meteen boeken.

Kostprijs
Totale kostprijs: 85€ (incl. BTW). Per persoon zijn 2 stuks inbegrepen in de workshop.  Indien je graag meerdere stuks hebt, kan je deze reserveren tijdens het inschrijven.
Je hoeft buiten een schort en een handdoek niets mee te brengen. Ik voorzie al het materiaal evenals koffie, thee, water en een versnapering.

Betalingen:
Je kan je deelname aan een initiatie, workshop en/of cursus enkel via deze website reserveren.  Betaling van het volledige bedrag gebeurt dus onmiddellijk.

Annulatie:
In geval de cursus niet kan doorgaan wegens te weinig inschrijvingen of overmacht, krijg je het lesgeld volledig teruggestort.
Terugbetalingen van het lesgeld bij annulatie door de cursist worden enkel uitgevoerd indien je zelf een plaatsvervanger kan vinden of er mensen op de wachtlijst je plaats kunnen innemen voor de aanvang van de cursus.  In dit geval wordt er een annuleringskost van 25€ aangerekend om de administratiekost te dekken.

oktober 2024
november 2024
No event found!
Scroll naar boven